Pagrindinis » Straipsniai » Interjeras ir jų detalės

Akmenys vonios kambario apdailoje

Akmenys vonios kambario apdailoje

Mūsų proproprotėviai gyveno uolose, na gal ne Lietuvos teritorijoje.. ir turbūt nelabai didžiavosi, kad kai kurių iš jų būsto apdaila buvo beveik vien iš natūralaus akmens. Nors gal ir didžiavosi prieš iš medžių šakų suręstų trobelių savininkus.. Dabartiniais laikais akmuo vidaus ar lauko apdailoje tampa vienu iš prabangos atributų. Viena iš priežasčių – tai brangus akmens apdirbimas, transportavimas.

Kita priežastis – akmens masė, grubios formos, grublėti paviršiai puikiai atskleidžia kitų apdailos medžiagų grožį. Akmuo išryškina ir pabrėžia stiklinio paviršiaus glotnumą ir trapumą, metalinių detalių paviršių lygumą ir vientisumą, taisyklingas ir griežtas formas. Tad jis tampa puikiu kompanionu prabangioms šiuolaikinėms apdailos medžiagoms ir interjero aksesuarams. Akmuo ir pats savaime atrodo prabangiai, gal būt tai dėka jo asmeninių savybių, kaip kietumas, tvirtumas ir ilgaamžiškumas. Stiklinė vazelė gal ir jaučiasi labai trapia ant akmeninio stalviršio paviršiaus, bet šioje priešingybių susitikimo vietoje atsiskleidžia ir gimsta grožis, gal ir meilė.

Akmuo vonios kambario apdailoje, atranda dar vieną sau lygų, galbūt net stipresnį varžovą, kurio kovos ar egzistavimo principai yra kiek kitokie, bet laikui bėgant kuris lyg ir laimi.. – tai vanduo. Dar viena dizaineriška paslaptis, kodėl akmuo taip gerai atrodo vonios interjere: akmens kietumo, nejudrumo ir vandens lankstumo ir aptakumo kontrastas ar priešpastata.

Pažiūrėkime keletą vonios kambario nuotraukų, kuriose akmuo dalinasi savo jėga, pribloškia tvirtumu ir mielai atvirauja savo ilgaamžiškumu. Galbūt akmeninėmis detalėmis papuošti vonios kambariai Jums sukels kitų minčių. Pasidalinkite..

 

Akmenys vonios kambario apdailoje

Kategorija: Interjeras ir jų detalės | Įdėjo: Admin (15.07.2014) Tinklalapis Žurnalas „Namu dizainas“,
Peržiūrų: 2726 | Paieškos žymos: Akmenys vonios kambario apdailoje | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх