Pagrindinis » Straipsniai » Statybos darbai

Fasadiniai dekorai "Dr. Thomas"

Fasadiniai dekorai "Dr. Thomas"

Pasistačius ar dar statant namą, pradedame mąstyti apie tai, kaip atrodys namo fasadas. Nuobodus bus ar išskiriantis?

Žinoma, pasirinkimas dekoro medžiagų rinkoje nėra mažas, pradedant nuo klinkerinių plytelių, fasadinių apdailos plokščių  ir baigiant  akmeniu ir kitomis populiariomis  medžiagos. Tačiau jos gana brangios, sunkios  ir nepakankamai dekoratyvios.

Elitedecor.lt gali Jums padėti. Mes pristatome sparčiai populiarėjančią naujieną - fasado  dekoracijas iš polistirolo  “Dr. Thomas“. Jos dėka, palengvėja eksterjero dekoravimo darbai, sutrumpėjo lipdinių montavimo laikas  bei sumažėjo kaina. Dekoratyvinių elementų pagalba be vargo paversite namą  įdomiu, stilingu ir prestižiniu statiniu. Be to,  elementai  pakels  namo vertę ne tik nekilnojamojo turto rinkoje, bet ir kaimynų akyse. Per beveik 20 veiklos metų “Dr. Thomas“ užsitikrino tiek individualių klientų, architektų, tiek rangovų pasitikėjimą ir gerą vardą. Ši medžiaga  turi  daug pranašumų prieš jau minėtas dekoro medžiagas. “ Dr. Thomas“ fasado dekorai yra labai lengvi, todėl lengvai montuojami ir  neapkrauna pastato sienų, tuo pačiu gali būti muontuojami ant visų tipų fasadų. Jie skirti vizualiai padidinti arba sumažinti statinį, išryškinti jo individualumą, paslepia tam tikrus trūkumus, o,  panaudojant daug horizontalių elementų, pastato aukštis atrodo mažesnis nei yra iš tikrųjų.

Dekorinų fasadų pasirenkamumą galime skirstyti į kelias kategorijas: langų ir durų apvadai, palangės, karnizai, rustikos elementai (rustas), spynos, piliastrai, kolonos, bazės, kapiteliai, konsolės... Taip pat galima pagaminti lanko formos profilius (arka). Arkiniai elementai dažnai naudojami langų ar durų viršutinėje dalyje. Reikia atkreipti dėmesį į platų standartinių dekoro elementų asortimentą bei galimybę gaminti pagal kliento pateiktus brėžinius. Didelis  pasirinkimas atveria neribotas fasado dizaino elementų galimybes. Jūs galite sukurti individualią, nepakartojamą savo namo išvaizdą, kuri  džiugins jus ir trauks aplinkinių dėmesį.

Fasadų apdailos elementų pranašumas tuo nesibaigia. Elementai  „Dr. Thomas“ ne tik suteikia pastatui puikią išvaizdą, bet ir sulaiko šilumą, nes putų polistirolas yra puikus šilumos izoliatorius: atsparus ugniai, atmosferos temperatūrai, drėgmės svyravimams, ultravioletiniams spinduliams. Fasadinių dekorų pagrindas gaminamas iš didelio tankio polistirolo EPS 100-200. Jis dengiamas fasadiniais klijais ir tik po to įpresuojamas fasadinis armavimo tinklelis (minimaliai  145 g/m2). Tada klijais formuojamas elemento paviršius, kuris gruntuojamas išorės darbams skirtu giluminiu gruntu. Gamyboje naudojamos tik aukščiausios kokybės patikimų gamintojų medžiagos. Klientas gauna gaminius jau paruoštus montavimui ir dažymui.

Žinoma, labai svarbi ir kaina. Lyginant su kitomis dekoro medžiagomis, „Dr. Thomas“ elemento kaina nesiekia 30 Lt už bėginį metrą. Norint padekoruoti namą minimaliai, kaina bus  nedidelė lyginant su pasiektu efektu.

Taigi jei Jūs dar nesate tikri ir nežinote, ką geriau naudoti fasadų apdailai - armuoto polistirolo, poliuretano, gipso ar betono gaminius - rekomenduojame sutelkti dėmesį į tokius parametrus, kaip patvarumas, ilgaamžiškumas, svoris, formų įvairovė ir kaina. Ir pasirinkti “Dr. Thomas“ produkciją.

Mus rasite Vilniuje, Krokuvos g. 8 ; telefonu +370 612 70035

www.elitedecor.lt ir www.drthomas.lt

Fasadiniai dekorai "Dr. Thomas"

Kategorija: Statybos darbai | Įdėjo: Admin (24.04.2014) Tinklalapis ,
Peržiūrų: 3817 | Paieškos žymos: dekoratyvinės detalės, eksterjero lipdiniai, fasadinis dekoras, fasado apdaila, klasikiniai fasadai, apdailos medžiagos, fasadų dekoravimas | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх