Pagrindinis » Straipsniai » Statybos darbai

Neįtikėtina: jau galima įsigyti povandeninį gyvenamąjį namą

Neįtikėtina: jau galima įsigyti povandeninį gyvenamąjį namą

Tūkstančius metų daugybė žmonių visame pasaulyje svajingai žiūrėjo į jūros gelmes ir svarstė, koks gi galėtų būti gyvenimas vandenyno dugne. Šiandien tokios svajonės gali išsipildyti – kompanija „US.Submarine Structures“ pristatė pirmąją pasaulyje povandeninę rezidenciją „H2OME“.

Nesvarbu kur – Baltijos ar Karibų jūros dugne, jūsų išsirinktas būstas bus įmontuotas ten, kur tik panorėsite įsikurti. Tiesa, toks egzotiškas nekilnojamasis turtas atsieis nepigiai – apie 10 mln. dolerių (26 mln. litų).

Būstas ir ežero, ir jūros dugne

„H2OME“ namas paprastai yra 340 kv.m dydžio. Kompanija „US. Submarine Structures“ gali sukurti norimą prabangų būstą įvairiose pasaulio vietose: šiltose jūrose, salų lagūnose, fjorduose ar kalnų ežeruose. Tereikia išsirinkti patinkančią vietą ir įsitikinti, kad naujasis namas galės būti pastatytas 10–18 metrų gylyje. Patekti į namus taip pat bus gana paprasta – vandenyje esanti prieplauka būtų sujungta su į būstą nusileidžiančia metaline anga.

Iš šios angos į namo vidų galima pakliūti liftu arba laiptais.

 

Vaizdas iš viršaus
©theupsizers.wordpress.com

Įvairūs kabeliai vandeniui, nuotekoms, komunikacijoms ir elektrai yra sujungti su prieplauka. Tačiau jei norite dar daugiau atokumo, taip pat siūloma įmantresnė tokio būsto po vandeniu versija – autonominis „H2OME“. Toks būstas pats gali generuoti elektrą ir švarų vandenį, todėl jis paprastai būna įrengtas toliau nuo kranto, o pasiekti jį galima laivu ar sraigtasparniu.

Viduje – prabangus interjeras

Būstas po vandeniu yra dviejų aukštų, kuriuos jungia laiptai arba liftas. Viršutiniame aukšte įrengti du miegamieji, du vonios kambariai ir atviros poilsio erdvės. Apatiniame aukšte yra didysis miegamasis, sujungtas su vonios kambariu. Taip pat įrengta moderni virtuvė su vyno rūsiu bei formaliu valgomuoju.

Kituose kambariuose yra biblioteka, baras, privatus darbo kambarys ir svetainė su plačiaekraniu televizoriumi.

 
 
 
 

„H2OME“ interjeras
©theupsizers.wordpress.com
 

Taip pat prašmatniajame „H2OME“ įrengtos kelios atskiros erdvės, kuriose galima ilsėtis ir pro langą stebėti besikeičiančius povandeninio gyvenimo vaizdus. Kambarių išdėstymą gali siūlyti ir klientas.

Be įvairių inovacijų, šio būsto išorėje įrengta žuvų šėrimo sistema – tereikia paspausti mygtuką, ir spiečiai žuvų priartės prie jūsų namo langų. Taip pat prie namo įmontuotos povandeninės šviesos, kurios apšvies jūros dugną ir kiekvieną vakarą leis gėrėtis kvapą gniaužiančiais vaizdais.

Neįtikėtina: jau galima įsigyti povandeninį gyvenamąjį namą

Kategorija: Statybos darbai | Įdėjo: Admin (15.09.2014) Tinklalapis Šaltinis: Lrytas.lt,
Peržiūrų: 2672 | Paieškos žymos: Statitiniai iš stiklo, Protingas namas, Povandeniniai statiniai, Povandeniniai namai | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх