Pagrindinis » Straipsniai » Šildymas, šildymo įranga

NIBE Vartotojų atsiliepimai: komfortas nepalyginimas

NIBE Vartotojų atsiliepimai: komfortas nepalyginimas

NIBE Vartotojų atsiliepimai: komfortas nepalyginimas

Jeigu jau teko ieškoti „praktiško ir modernaus“ šildymo siurblio savo namas, tikriausiai laužiate galvą, kurį pasirinkti, esant milžiniškai pasiūlai. Kuo gi vieni geresni už kitus? Kad būtų lengviau atsakyti į klausimus, pakalbinome keletą „Šildymo sprendimai“ UAB klientų, investavusių į NIBE šildymo sistemas. Ar jie patenkinti? Ką norėtų keisti? Kokie sistemos privalumai ir trūkumai? Apie viską nuo pradžių ir iš pirmų lūpų.

Artūras (42), Vilnius

„Tiesą sakant, sistema oras-vanduo, arba oras-oras sistemų sprendimai manęs taip neviliojo, kaip gruntas-vanduo. Komfortas nepalyginimas. Aišku, jeigu nebūtume turėję galimybės įsirengti žemės kolektoriaus arba išsigręžti gręžinio – būtume pasirinkti šilumos siurblius oras/vanduo. Jie lauko energiją paverčia šilumine energija ir kuria namuose jaukumą ir komfortą“.

Saulius (36), Kaunas

“Mano paprastas patarimas: nesureikšminkit geoterminio šildymo sistemų, tai paprasti įrengimai, o ne kas tai “super duper” sudėtingo. Svarbiausia turėti tinkamus paskaičiavimus ir paruoštą projektą – visa kita jau niekai. Jūs tik nesugalvokit “rankioti” šildymo sistemų nemačiusių darbininkų iš gatvės – bėdos ir problemų turėsit dešimtis kartų daugiau. Visais atvejais sutaupysite pinigų, jei atidžiai skaitysite sutartis ir pasitikėsite paslaugos tiekėju (iš gatvės variantas galioja taip pat). Taip kad palikit židinio prigimtines funkcijas – tiesiog pasidžiaukit akimirka, juk nebereikia“pečkuriu” būti”.

Galina (58), Panevėžys

“Man svarbiausias dalykas visada buvo sutaupyti šildymui. Iš buto išsikraustėm į namą ir įsidiegėm  naują oras-oras sistemą. Ir žinot, viskas veikia jau ketverius metus, iš pradžių investuoti pinigai jau atsipirko, namuose šilta ir jauku, o reguliuoja viską nedidelio šaldytuvo dydžio dėžutė. Labai lengvai nustatomi skirtingų sezonų rėžimai, yra ir atostogų rėžimo variantas. Viska tai ekonomizuoja kaštus, o ir rūpintis niekuo praktiškai nereikia”.

UAB "Šildymo sprendimai"

“Siūlome viską, nuo profesionalios konsultacijos iki reikiamos įrangos parinkimo, jos montavimo, garantinio bei po garantinio aptarnavimo ir techninės priežiūros. Didžiausią patirtį turime geoterminio šildymo srityje, šilumos siurblių parinkime, lauko kolektorių klojime žemėje, tvenkiniuose bei upėse. Šiuo metu bendradarbiaujame su 6 Europoje gerai žinomais šilumos siurblių gamintojais tad galime pasiūlyti  tokį produktą, kuris geriausiai atitiks Jūsų poreikį.

NIBE Vartotojų atsiliepimai: komfortas nepalyginimas

Kategorija: Šildymas, šildymo įranga | Įdėjo: Admin (08.09.2014) E-paštas Tinklalapis Šaltinis: statybajums.lt , tel. + 370 67166840, info@sildymosprendimai.lt
Peržiūrų: 2266 | Paieškos žymos: NIBE, Šildymo sprendimai | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх