Pagrindinis » Straipsniai » Statybos darbai

Pamatų įrengimas (2 dalis) Rostverko įrengimas iš HAUS įdiegtų klojinių

Pamatų įrengimas (2 dalis) Rostverko įrengimas iš HAUS įdiegtų klojinių

HAUS įdiegti klojiniai pamatams ir sienoms HAUS P6-20 yra geriausias sprendimas gyvenamųojų namų pamatams įrengti. Tai pigiausias ir lengviausias būdas organizuoti ir vykdyti pamatų įrengimo darbus.

Nereikia nuomoti arba gaminti klojinių – Haus blokeliai, tai yra jūsų betoniniai klojiniai, kurie lieka jums ir neša jiems perduodamą apkrovos dalį.

Naudojant Haus įdegtus klojinius statybos aikštelėje, nereikalinga brangi kėlimo technika tokia kaip kranai ar keltuvai.

Blokeliai surenkami be skiedinio. Kiekviena kita eilė montuojama su pusės blokelio praslinkimu. Į suformuotą pamatinį klojinį iš HAUS blokelių užpilamas betonas.

Betonas užpildo visą tuštumą blokelių viduje, stipriai sukimba su jos vidiniu paviršiumi ir tokiu būdu gaunamas vientisas betoninis pastato pamatas. Skirtingai nuo kitų betoninių blokelių - tai nėra mūrijimas iš atskirų blokelių ir, kas labai svarbu, pamato konstrukcijoje neatsiranda vertikalių ir horizontalių siūlių.

Atitinkamai apskaičiuotas apkrovoms pamatas gali būti pastiprintas horizontalia bei vertikalia armatūra.

HAUS blokelių raizginiai (pertvarėlės blokelio viduje) turi specialų pažemintą aukštį, kuris leidžia lengvai sudėti horizontalią armatūrą.

Keičiant užpilamo betono klasę ir panaudojant įvairius armatūrinius plienus, galima sukurti pamatą labai plačiam spektrui pastatų. Taip pat galima statyti ir monolitinę sieną, tarnausiančią Jums įvairiems tikslams.

Padaryto su HAUS blokeliais pamato hidroizoliacija aprūpinama panaudojant teptinę arbą klijuojamą hidroizoliaciją, priklausomai nuo užsakovo turimų lėšų bei grunto sąlygų.

Pats HAUS betono blokelis nebijo drėgmės. Didelis HAUS blokelio privalumas yra minimalus kapiliarumas ir su tuo susijusi sugėrimo savybė ir drėgmės perėjimas. Net ir panardinus blokelį į vandenį, drėgmė nepakyla aukščiau jo ketvirtadalio. Drėgmė nepraeina, kadangi kapiliarines jėgas nugali gravitacija.

Jeigu namas statomas be rūsio, viduje perimetro aukščiau žemes paviršiaus iki grindų paliekamas oro tarpas (pririekus užpildoma didesne akmenų frakcija). Taip pastatytas pamatas veiksmingai apsaugo namą nuo žemės drėgmės.

HAUS betono blokeliai turi labai lygų ir tuo metu šiurkštų paviršių, dėl to atsiranda ypatingas sukibimas su tinku.  Plonas tinko sluoksnis aktualiausias darant cokolio arba rūsio sienų apdailą.

HAUS blokeliai nebijo jokių oro sąlygų, puikiai tarnauja netinkuoti ir nedažyti. Gali būti sandėliuojami neuždengti.

HAUS blokelį statyboje galima naudoti ištisus metus.

HAUS įdiegti klojiniai pamatams ir sienoms atitinka LST EN 771-3:2011 standartą.

Pamatų įrengimo darbus atliko HAUS-PAMATAI profesionalai.

Pamatų įrengimas (2 dalis) Rostverko įrengimas iš HAUS įdiegtų klojinių

Kategorija: Statybos darbai | Įdėjo: Admin (25.10.2014) ,
Peržiūrų: 2932 | Paieškos žymos: rostverko įrengimas, haus pamatai | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх