Pagrindinis » Straipsniai » Židiniai, krosnelės

Perki židinį, verta tai žinoti

Perki židinį, verta tai žinoti

Židinys, tai ne tik puiki interjero detalė, pagyvinanti ir suteikianti jaukumo namams, bet ir labai praktiškas daiktas. Visų pirma, naudodami židinį galite apšildyti visą namą - namai atrodys stilingai, o tuo pačiu, juose bus palaikoma tinkama temperatūra. Židiniai būna labai įvairus ir priderinami prie individualių klientų poreikių. Mūsų bendrovė jau veikia dvidešimt metų ir tai ne tik itin kokybiškos parduodamos įrangos indėlis, bet ir darbuotojų profesionalumas ir pateisinti klientų lūkesčiai. Mes siekiame, kad klientai gautų ne tik tinkamą

krosnelę ar židinį, bet ir kokybišką aptarnavimą. Natūralu, kad kiekvienas klientas klausia koks židinys yra tinkamiausias būtent jam, tad remiantis šiais patarimais, kiekvienas galės įsigyti židinį, kuris idealiausiai atitiks poreikius.

Galia

Vienas svarbiausių aspektų yra židinio galia. Natūralu, kad kuo didesnė yra patalpa, tuo galingesnio židinio reikės ją apšildant. Tačiau, vienas svarbiausių aspektų yra ugniakūro degimo kokybės (naudingumo) koeficientas - į jį būtina atkreipti dėmesį. Pavyzdžiui, sumontavus per didelį ugniakūrą, jis degs neefektyviai ir apsitrauks suodžiais, o jei bus per mažas - tarnaus trumpesnį laiką dėl perkrovimo. Patalpos šildymo poreikiui, lemiamą vaidmenį vaidina ventiliacija ir langų skaičius, tad prieš įvertinant galią, būtina žinoti ir šiuos parametrus.

Ventiliacija

Šiuolaikiniai namai yra statomi itin hermetiški, todėl itin opi problema yra šviežio oro padavimas židiniui, todėl labai svarbu numatyti, kiek šviežio oro iš patalpos sunaudos Jūsų židinys. Netgi toks dalykas, kaip mikroventiliacija languose, gali turėti itin didelę įtaką židinio degimui. Šiais laikais, jei oras patalpoje necirkuliuoja pakankamai gerai, yra siųloma tiesiai iš lauko paduoti orą židiniui. Ar ventiliacija yra pakankama, sužinoti, padės langų ir durų patalpoje skaičius, bei ventiliacinių angų skaičius ir vieta.

Kaminas

Norint gerai funkcionuojančio židinio, reikia ir gerai funkcionuojančio kamino. Jei kaminas yra senas ir jau stovi name, primygtinai patariame įmontuoti į jį specialų sertifikuotą nerūdijančio plieno ar keramikos įdėklą, kuris pagerins degimo dujų išmetimą (kaminas greičiau įšils ir atsiras reikiama trauka). Labai svarbus momentas yra ir tai, kad dūmtakio ir įdėklo skersmuo nebūtų mažesnis ar žymiai didesnis už jungiamo degimo prietaiso dūmų šalinimo angos skersmenį. Dažniausiai, norint patikrinti, kaip kaminas “draugaus” su židiniu , reikalinga specialisto pagalba. Esant netinkamam kaminui, konsultantas Jums pasiūlys permontuoti kaminą pagal poreikį, o jei jo nėra, išrinks geriausią vietą jam.

Vieta

Dėl savo dydžio ir išvaizdos, židinys tikrai taps svarbiausiu ir geriausiai matomu kambario objektu. Tačiau, nepaisant to, koks jis svarbus namų interjerui, reiktų nepamiršti ir funkcinių galimybių. Jei patalpa yra labai maža, arba nukreipta į šiaurę rekomenduojama židinį statyti jos centre, taip patalpa taps šiltesnė ir vizualiai. Šiuolaikiniai židiniai nėra labai mąsyvūs, todėl dėl užimamos vietos neturėtų kilti problemų. Jei kambarys šiltas, židinys itin dailiai atrodys kambario kampe. Geriausia planuojant židinio būvimo vietą pateikti ekspertui kambario brėžinį, kad jis kartu su Jumis suderintų gražiausią ir tinkamiausią vietą jam.

Grindų apkrovos

Faktas, kad židiniai tikrai nėra lengvi, todėl būtina įvertinti grindų galimas apkrovas. Pagal Lietuvos įstatymus kiekvienas grindų kvadratinis metras turi atlaikyti 150 kilogramų svorį. Prieš renkantis židinį būtina išsiaiškinti kokią apkrovą gali atlaikyti Jūsų grindys, visus kitus skaičiavimus atliks mūsų specialistas ir padės Jums išsirinkti tinkamiausią sprendimą.

Nuo pirmo pokalbio su mūsų kvalifikuotais darbuotojais galėsite būti garantuoti, jog naudositės kokybiškai sumontuotu ir specialiai Jūsų namams pritaikytu židiniu. Jaukūs ir šilti namai šaltuoju sezonu yra garantuoti, kai kreipiatės į “Decopolis” specialistus. Svarbiausia, nepamirškite išsiaiškinti kambario dydi, langų, durų skaičių, kokia yra izoliacija, galimas grindų apkrovas ir atsinešti kambario brėžinį. Tai itin paspartins tinkamiausio židinio paieškas.

Židinio montavimo etapai yra tokie: Bus išanalizuota Jūsų vizija, būsite konsultuojami. Po to, išvysite židinio eskizą ir jei viskas Jus tenkins, jis bus paverstas į projektą. Tada bus montuojamas pats židinys, akumuliacinė sistema ir galų gale viskas bus apdailinama ir galėsite džiaugtis pirkiniu kurio niekada nesigailėsite. “Decopolio“ profesionalų kolektyvas Jums garantuoja jaukius, romantiškus ir šiltus vakarus prie kokybiškai sumontuoto, Jūsų lūkesčius atitinkančio židinio.

Perki židinį, verta tai žinoti

Kategorija: Židiniai, krosnelės | Įdėjo: Admin (23.01.2015) Tinklalapis Dubysos g. 23, Klaipėda Tel.: +3706 114 0200,
Peržiūrų: 2357 | Paieškos žymos: šiltas būstas, Židinys, židinio įrengimas | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Panašūs skelbimai:

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх