Pagrindinis » Straipsniai » Statybos darbai

Skardinio garažo statyba lengviau

Skardinio garažo statyba lengviau

Turite namą? Šalia namo norisi turėti  sandeliuką ar garažą ? Žmonės dažniausiai savo jėgomis nusprendžia   susiręsti garažą, sandėliuką ar kokį smulkesnį statinėlį.  Tačiau lengva pamastyti  – kur kas sunkiau padaryti. Mažo statinėlio statybos neretai tęsiasi metų metus, o rezultatas toli gražu ne visada toks, kokio tikėjotės. Nei gražu, nei funkcionalu, nei greita. O ir kaina (ypač įvertinus sugaištą laiką) toli gražu ne džiuginanti. Gal prieš imantis savarankiškų statybų verta paieškoti kitų, greitesnių ir paprastesnių būdų?

Bene dažniausiai žmonės savarankiškai bando ręsti garažus ir sandėliukus. Nieko nuostabaus. Pastatas atrodo nesudėtingas, jei plotas nedidelis (kai paprastai ir būna) leidimo jam nereikia, sudėtingo projekto taip pat. Tereikia nusipirkti medžiagų karkasui, skardos, kniedžių, varžtų, tvirtinimo detalių, vartus, langus, įrankius... Tik ar ne paprasčiau visgi nusipirkti iš karto pagamintą  skardinį garažą?

Šiuolaikiniai skardiniai garažai estetiški, praktiški, greitai surenkami ir beveik nieko bendro neturintys su tais rūdyti mėgusiais „anų laikų“ reliktais, kurių dar kartais galima išvysti prie senos statybos daugiabučių ar vieno kito namo kieme. Dabartiniai skardiniai garažai statomi iš patikimų, atsparių aplinkos poveikiui medžiagų, juose yra ir paprasta, bet patikima ir gerai apgalvota ventiliavimo sistema, o jei yra poreikis – ir langai, langinės, jau nekalbant apie duris ar vartus.

UAB „Bomstal“, didžiausia skardinių garažų gamintoja Europoje, gali pasiūlyti ne tik įvairių dydžių bei konstrukcijų garažus, bet ir kitos paskirties skardinius statinius: voljerus šunims, kioskus, sandėliukus ar net pagal specialius užsakymus surenkamus angarus žemės ūkui technikai, gamybinėms patalpoms. Užsakymą galima pateikti internetu: pasirinkti pageidaujamo statinio dydį, formą (pvz., su vienšlaičiu ar dvišlaičiu stogu), priedus. Skarda padengta specialia cinkuota antikorozine danga, o jos spalvinė gama – nuo tradicinės natūralios iki pilkos, juodos, žalios ar raudonos, blizgaus ar matinio paviršiaus. Užsakymo įvykdymo laikas – nuo 1 iki 15 dienų. Jei vieta garažui ar kitam jūsų užsakytam statiniui paruošta, montavimui, priklausomai nuo pasirinkto modelio, gali pakakti kelių valandų. Ir jokių išankstinių apmokėjimų ar avansų! Atvežimas ir montavimas nemokamas.

Garažai ar kiti pastatai komplektuojami su pakeliamais vartais ar tradicinėmis durimis, juose įmontuotos visos spynos, sklendės, užraktai ir t.t. Taigi tikrąja to žodžio prasme, apgalvota ir įskaičiuota viskas – iki raktų. Ir jokio galvos skausmo, „parduotų savaitgalių“ ir plaktuku nudaužytų pirštų. Juo labiau, kad ir kaina tikrai nedidelė. Paprasčiausio standartinio garažo kaina nesiekia 2000 Lt, dar pigiau galėtų kainuoti nedidelis sandėliukas ar kioskas, o jei ieškote patikimo ir patogaus voljero,  galima išsiversti su 800-900 Lt suma.

Greitas, paprastas ir patikimas būdas pasistatyti garažą, voljerą, sandėliuką ar kioską įsigyti jį gatavą.

UAB „Bomstal“, didžiausia skardinių garažų gamintoja Europoje, greitai, kokybiškai ir nebrangiai pagamins, atveš ir surinks jūsų pasirinkto modelio garažą.

Skardinio garažo statyba lengviau

Kategorija: Statybos darbai | Įdėjo: Admin (08.06.2014) Tinklalapis +370 647 13430 dirbame visoje Lietuvoje,
Peržiūrų: 4555 | Paieškos žymos: Bomstal, skardiniai garažai, garažai, pigūs garažai | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх