Pagrindinis » Straipsniai » Stogai, stogų dangos

Stogo plėvelės montavimas

Stogo plėvelės montavimas

UAB „Šaltlita“ įmonėje stogų srityje dirbu virš 11 metų, per savo praktiką mačiau įvairiausių blogai sumontuotų stogo konstrukcijų. Vieną savo matytą atvejį šiandien ir aprašysiu. Tikiuosi, kad Jums tai bus naudinga informacija.

Kauno rajone pamačiau liūdinantį vaizdą. Pastatyto, bet dar negyvenamo namo uždengtas stogas, o latakų nėra. Mano pateiktoje nuotraukoje matosi, stogo plėvelė iškišta iš po stogo dangos. Sprendžiant pagal plėvelės sutrūnijimą, manau, kad plėvelė palikta atidengta daugiau kaip 4 mėnesiams, o gal ir ilgiau.

Stogo plėvelės negali būti paliktos atidengtos daugiau kaip 90 dienų, po to jos pradeda irti ir trūnyti. Tai vyksta todėl, kad ultravioleto spinduliai ardo membraną, o vėjas pastoviai ją judina. Nuotraukose matome, kad stogo plėvelė yra visiškai suirusi. Latakus montuojantis meistras negalės stogo plėvelės įleisti į lataką, o susidaręs kondensatas tekės į stogo pakalimą.

Šios problemos sprendimas yra, galiu užtikrinti, kad nuimti stogo dangą ir keisti stogo plėvelę nereikės. Viską galima išspręsti paprastai, svarbu tik žinoti teisingą sprendimą.

Montuojant namo stogo pakalimą, reikės suformuoti tarpus, kad oras galėtų cirkuliuoti tarp plieninės stogo dangos ir stogo plėvelės. Po to reikės suformuoti oro ištekėjimą aukščiausioje stogo dalyje, kad susiformuotų „kamino efektas“ tarp skardos ir stogo plėvelės. Judėdamas oras išdžiovins kondensatą nuo apatinio plieninės stogo dangos paviršiaus.

Jei Jūs norite tik susimontuoti stogo dangą ir stabdyti statybų procesą, būtinai susimontuokite stogo latakus. Lietaus nuvedimo vamzdžių galite nemontuoti, bet latakai yra būtini. Primontavus lietaus sistemos lataką, į jį iš karto įleiskite stogo plėvelę ir uždenkite su lietskarde (laštakiu). Taip stogo plėvelė bus apsaugota nuo ultravioleto spindulių ir vėjo poveikio.

Pasakojo UAB „Šaltlita“ komercijos direktorius Eugenijus Mačiukas apie blogai sumontuotas stogo plėveles.

Stogo plėvelės montavimas

Kategorija: Stogai, stogų dangos | Įdėjo: Admin (06.02.2015) ,
Peržiūrų: 3617 | Paieškos žymos: Stogo plėvelės montavimas, montavimas, stogo plevelė, stogo darbai, UAB Šaltlita | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Panašūs skelbimai:

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх