Pagrindinis » Straipsniai » Interjeras ir jų detalės

Susikurkite savo vonios kambario stilių

Susikurkite savo vonios kambario stilių

Nors vonios kambario atnaujinimas - gana brangus malonumas, bet tai yra viena iš populiariausių atnaujinamų erdvių. Pakeiskite savo vonios kambario interjerą taip, kad ši erdvė Jums taptų jauki, viliojanti ir atpalaiduojanti. Per pastaruosius kelerius metus vonios kambario dizaino tendencijos pasikeitė – naujos dekoro idėjos yra gerokai įspūdingesnės ir sužavės visus jūsų svečius.

Sienos nebėra tiesiog sienos iš laminuota medžiaga ar plytelėmis apklijuotų gipso kartono plokščių. Yra keli svarbūs dalykai, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį svarstant naujas vonios kambario dizaino idėjas.

Praustuvai

Ši sfera patyrė, ko gero, daugiausia pokyčių. Dabar stovu paaukštinti praustuvai yra populiaresni nei bet kada anksčiau. Užuot įkūrus juos ant tuščios spintelės, praustuvai stovi ant estetiškų stovų. Stovas yra skirtas paslėpti vamzdžiams ir bendrą praustuvo vaizdą padaryti patrauklų. Nors stovai yra gražūs, neteksite savo spintelės, o tai turbūt reikš tai, kad turėsite paieškoti kitos vietos rankšluosčiams laikyti.

Vonia

Dabar nebebūtina apsistoti ties standartine keturkampe vonia. Galima rasti begalę įvairių dydžių ir formų vonių, kurios bus gerokai patogesnės už šias senoviškas. Net jeigu ir nemėgstate pliuškentis vandenyje, investuoti į gerą vonią – puiki mintis.

Jei iš tiesų nenorite vonios, galbūt apsistosite prie minties įsirengti atskirą dušo kabiną. Jos gali sutaupyti daug vietos ir labai tinka ankštiems vonios kambariams. Vis dėlto dušo kabinos pasirinkimas riboja jūsų galimybes – užsimanę pagulėti vonioje, to padaryti tikrai negalėsite.

Grindys

Turite kruopščiai apgalvoti ir vonios kambaryje naudojamų grindų tipus. Naudoti galima daug įvairių medžiagų. Be to, derėtų apmąstyti ir tai, ar norėtumėte įsirengti grindų šildymą – tai išties daro didžiulę įtaką jūsų vonios kambario komfortui ir išvaizdai. Šildomos grindys gali pasirodyti dėmesio neverta smulkmena, tačiau būtent maži dalykai padaro jūsų vonią tokią, kokia ji yra.

Vonios kambario dizaino tendencijos labai greitai kinta, ir gali būti išties nelengva žengti koja kojon su mada. Dabar turite daug daugiau galimybių negu bet kada anksčiau. Galite įsirengti nuostabų praustuvą – ir jūsų vonia atrodys daug gražesnė negu kada nors galėjote įsivaizduoti. O gal tiesiog pakeiskite nusibodusius vonios aksesuarus naujais. Pavyzdžiui, pakeiskite senus rankšluosčius naujais ir vonios kambarys atrodys kitaip. Prieš pradedant, reikėtų apsvarstyti, kokį rezultatą norėtumėte pasiekti, keisdami savo vonios kambario dizainą.

Susikurkite savo vonios kambario stilių

Kategorija: Interjeras ir jų detalės | Įdėjo: Admin (18.08.2014) Šaltinis: Dormeo.lt,
Peržiūrų: 2930 | Paieškos žymos: vonios kambario stilius | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх