Pagrindinis » Straipsniai » Apšvietimas

Šviečiantys veidrodžiai

Šviečiantys veidrodžiai

Sparčiai populiarėjant LED apšvietimui, šis taikomas beveik visur, kur tik reikalinga šviesa. Na, pradėkime nuo bendro namų vidaus ar kiemo apšvietimo, baldų ar net mažiausių interjero detalių paryškinimo... O ar kada pagalvojote apie šviečiančius veidrodžius?

Vis dažniau apšvietimui naudojama, ne virš veidrodžių kyšantys šviestuvai, o į vidų montuojamas LED apšvietimas. Tiesa, jis taikomas buvo ir tada, kai LED juostelių dar nebuvo. Vietoje jų buvo naudojamos liuminescensinės lempos. Didžiausias tokių lempų minusas - veidrodžio storis, siekęs iki 7 cm. Dabar viskas daug paprasčiau - su naujausiomis technologijomis veidrodžio storis siekia vos 2-3 cm. Savaime suprantama, veidrodis tampa daug estetiškesnis ir, be abejo, apšvietimo kaštai elektros energijais sumažianmos iki 80 proc.

Jeigu kalbėtume apie vonios kambario veidrodžius, natūraliai dėmesį sutelktume į svarbiausią jų funkciją - vaizdą. Čia vertėtų atkreipti dėmesį į šviesos kokybę. Tampa labai svarbu sukoncentruoti šviesą ten, kur to labiausiai reikia, t.y. į patį  veidrodį. Kas gali tai padaryti geriu, jeigu ne pats veidrodis?

Veidrodžiams vonioje taip pat galima pritaikyti ir šildymo funkciją. Viskas dėl to, kad veidrodis nerasotų. Turbūt sutiksite, išsimaudžius duše ir norint pamatyti savo atvaizdą nėra taip ir lengva... Nereikėtų pamiršti ir to, kad veidrodis turi būti ne tik funkcionalus, bet ir stilingas, papuoštas raštais, ar net šviestų įvairiomis spalvomis.

Gaminant prieškambario baldus taip pat daug dėmesio skiriama jo pritaikymui kiekvienų namų interjerui. Spalvos ir detalės, šioje vietoje, sužaidžia labai rimtą vaidmenį. Profesionalų rankose bet koks vaidmuo išpildomas šimtu procentų, tiesa?

Martynas Mekionis, UAB „Mavy studija“

Šviečiantys veidrodžiai

Kategorija: Apšvietimas | Įdėjo: Admin (01.09.2014) ,
Peržiūrų: 2519 | Paieškos žymos: Šviečiantys veidrodžiai | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх