Pagrindinis » Straipsniai » Statybų transportas ir jų dalys

Tikrieji Japoniški „KOBELCO“ ekskavatoriai vėl Lietuvoje

Tikrieji Japoniški „KOBELCO“ ekskavatoriai vėl Lietuvoje

UAB „Konekesko Lietuva“ didžiuojasi, kad po 10 metų pertraukos gali pateikti Lietuvos klientui originalius japoniškus „Kobelco“ ekskavatorius. Naujieji 9-tos serijos „Kobelco“ ekskavatoriai išsiskiria naujomis technologinėmis ypatybėmis ir atspindi Japonijos gamintojo įsipareigojimą gaminti geriausią įrangą rinkoje.

 „Kobelco“ įranga vertinama dėl pažangių technologijų, taip pat novatorišką nuo triukšmo ir dulkių saugančią sistemą, pažangią hidraulinę sistemą, sklandų valdymą ir degalų ekonomiją. „We Save You Fuel“ (mes taupome jums degalus, liet. k.) – su tokiu šūkiu „Kobelco“ drąsiai sugrįžo į Europą ir Lietuvą.

Efektyvumas taupant degalus.

Naujieji 9-tos serijos „Kobelco“ ekskavatoriai yra galingi, lengvai valdomi, saugios konstrukcijos ir mažiau kenkiantys aplinkai, nebrangi jų priežiūra. Tai puiki darbo priemonė operatoriams. Šie ekskavatoriai su „Hino ir MITSUBISHI“ turbokompresoriniais varikliais yra galingi, bet sunaudoja nedaug degalų. Dėl to jų eksploatavimo išlaidos yra mažos. Įdiegta technologija atitinka IIIB etapo emisijos taisykles, numatančias variklio darbo efektyvumą, optimizuojant degimą. Be to, ekskavatoriuose įdiegta automatinio sustabdymo funkcija leidžia sutaupyti dar daugiau degalų.

Trys darbiniai režimai.

Naujoji energiją taupanti sistema turi tris darbinius režimus (didelės apkrovos, standartinės apkrovos ir naujai įdiegtą ekonomiškąjį ECO), kurie įjungiami vos vienu mygtuko spustelėjimu. Maksimali darbinė galia bei sukimo momentas užtikrina sklandų darbą įvairiose vietovėse ir tinkamą strėlės pakėlimą, pasukimą ir kasimą. Pažangiausia hidraulinio valdymo sistema papildo tikslų ir sklandų strėlės valdymą, tokiu būdu sumažinamas galios sunaudojimas ir sumažėja išlaidos.

Pavyzdžiui, pateikiamas didesnis SK210LC-9 ir SK210NLC-9 modelių efektyvumas palyginus su ankstesnėmis serijomis.

Iškastos žemės kiekis. sunaudojant litrą degalų (m3/l)

4,7 proc. pagerėjimas

H režimas prieš SK200-8 serijos H režimą

5,0 proc. pagerėjimas

S režimas prieš SK200-8 serijos S režimą

17,3 proc. pagerėjimas

ECO režimas prieš SK200-8 serijos ECO režimą

 

Pailgėjo eksploatavimo laikas.

Kasdienės ir reguliarios priežiūros intervalai gerokai pailgėjo, todėl prastovos laikas sutrumpėjo, patiriama mažiau nuostolių ir pailgėja eksploatavimo laikas. Dauguma kasdienės priežiūros komponentų yra lengvai ir patogiai pasiekiami nuo žemės, dėl to kasdienė priežiūra tapo visiškai nesudėtinga, o hidraulinės alyvos keitimo intervalas pailgėjo iki 5 000 val., hidraulinės alyvos filtro keitimas – iki 1 000 val.

Japoniška įranga patvari.

Geras „Kobelco“ vardas nėra grįstas vien tik naujovėmis, našumu, ekonomiškumu ir operatoriui užtikrinamu patogumo lygiu. Žinomas Japonijos gamintojas puikiai supranta, kad jo įranga turi būti patvari, ir to pavyksta pasiekti dėl aukštos kokybės konstrukcijų, detalių ir apdailos, įranga dengiama ilgaamžiais dažais.

Svarbu saugumas.

Vienu iš svarbiausių išlieka saugumas, kuris užtikrinamas ir dėl sumontuotos galinio vaizdo kameros, kad operatorius galėtų geriau matyti visą vaizdą. Ši elektroninė „trečioji akis“ yra svarbi saugumo aspektu, ekskavatorių naudojant įvairiose vietose, o įrangos priežiūros reikalavimus ir diagnostikos parametrus galima matyti skystųjų kristalų displėjuje.

Puikų matomumą operatoriui užtikrina platus priekinis langas. Į didelę kabiną patogu įlipti ir išlipti. Automatinis oro kondicionavimas ir garso sistema yra tik du iš daugelio reikalavimų, standartiškai įgyvendintų siekiant, kad operatoriui būtu patogu. „Kobelco“ spyruoklinės pakabos technologija kabinoje sumažina vibraciją (50 proc. mažesnė vibracija, lyginant su ankstesniais modeliais) ir triukšmo lygį.

Apie KOBELCO

„Kobelco Construction Machinery Europe B.V.“ priklauso „Kobelco Construction Machinery Co., Ltd. Japan“, parduodančiai ir aptarnaujančiai įvairius 1–85 t vikšrinius ekskavatorius. Pirmieji „Kobelco“ ekskavatoriai buvo pagaminti 1930 m. 2012 m. „Kobelco“ baigė statyti naują ekskavatorių gamyklą Hirosimoje – moderniausią ir produktyviausią pasaulyje, kurios metinė gamybos apimtis – daugiau nei 11 000 vienetų. „Kobelco“ yra trumpo sukimosi spindulio ekskavatoriaus technologijų pradininkė, pasižyminti aukščiausios klasės mažiausiai kuro suvartojančių ekskavatorių gamybos pramonės lyderė. „Kobelco“ per metus gamina apie 30 000 vienetų ekskavatorių.

Apie KONEKESKO LIETUVA

UAB „Konekesko Lietuva“ – lyderės pozicijas, parduodant techniką, užimanti įmonė.

Būdama antrinė tarptautinės ir ilgaamžės Konekesko grupės (Suomija) įmone, UAB „Konekesko Lietuva“ atstovauja patikimiems technikos gamintojams. Bendrovė prekiauja sunkiąja technika: miškų, statybine, komunaline, kelių statybos, sandėliavimo technika ir įranga, žemės ūkio technika ir padargais, visos technikos atsarginėmis dalimis, teikia technikos priežiūros ir remonto paslaugas. Šiuo metu klientų patogumui jau yra 4 pardavimo ir techninio aptarnavimo centrai: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje. Šiemet bendrovė atidarys penktąjį techninio aptarnavimo centrą Šiauliuose. Jau pradėjo veikti elektroninė atsarginių dalių parduotuvė, leidžianti klientui jam patogiu būdu užsakyti ir efektyviai pristatyti dalis.

UAB „Konekesko Lietuva“ inf. ir iliustr.

Tikrieji Japoniški „KOBELCO“ ekskavatoriai vėl Lietuvoje

Kategorija: Statybų transportas ir jų dalys | Įdėjo: Admin (30.08.2014) UAB „Konekesko Lietuva“,
Peržiūrų: 2479 | Paieškos žymos: SK210LC-9 ir SK210NLC-9, „KOBELCO“ ekskavatoriai | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх