Pagrindinis » Straipsniai » Interjeras ir jų detalės

Šiek tiek kūrybiškumo gali pakeisti jūsų virtuvę neatpažįstamai

Šiek tiek kūrybiškumo gali pakeisti jūsų virtuvę neatpažįstamai

Norintiems atnaujinti savo virtuvę ir paversti ją stilinga ir prabangia, neištuštinant piniginės, siūlome keletą paprastų, pigių, tačiau tikrai puikių idėjų, kaip tai padaryti, rašo Elledecor.com.

Atnaujinkite virtuvės prietaisus. Jie išties keičia visos virtuvės interjerą, tuo pačiu galite įsigyti naujas spintelių rankenėles, jei nesate pasirengę keisti visų virtuvės baldų. Kartais mažos detalės gali įnešti daugiau jaukumo ir originalumo.

Virtuvėje rinkitės šviesias spalvas. Taip išdažytos sienos ar šviesūs virtuvės baldai vizualiai padidina erdvę, tuo pačiu suteikia prabangos įspūdį. Šviesios spalvos atspindi šviesą, tuo pačiu paslepia įvairius baldų įbrėžimus ar įlenkimus.

Pakeiskite spintelių dureles. Arba tiesiog atnaujinkite senąsias, virtuvė taps tarsi nauja! Galite rinktis stiklinius arba blizgius paviršius, o dalį spintelių paversti atviromis lentynomis, kurios taps tikra virtuvės puošmena.

Nusipirkite naują šviestuvą. Sietynai pagyvins jūsų virtuvės erdvę, tuo pačiu sukurs joje kitokią nuotaiką. Įprasti šviestuvai dažniausiai yra nuobodūs, tad rinkitės kažką originalaus ir nestandartiško, taip šiai erdvei suteiksite unikalumo.

Papuoškite virtuvę meno kūriniais. Nebijokite rinkitės masyvių ir drąsių paveikslų, tai padidins erdvę. Be to, įvairūs meno kūriniai suteiks virtuvei žavesio ir subtilumo.

Nudažykite buitinę techniką nerūdijančio plieno spalva. Tai puikus pasirinkimas, turintiems seną ir jau atsibodusią virtuvinę techniką. Virtuvei tikrai suteiksite daugiau prabangos.

Pasirūpinkite langais. Nepamirškite užuolaidų, jos suteiks jaukumo ir žaismingumo.

Sukurkite jaukų pusryčių kampelį. Įsigykite dekoratyvinių spalvingų pagalvėlių, kvepiančių žvakių ar kitų mielų smulkmenų, ir jaukumas geriant rytinę kavą garantuotas.

Pakeiskite senus dubenėlius ar interjero detales. Išmeskite atsibodusį dubenį vaisiams ir pakeiskite jį spalvingu ar neįprastos formos dubenėliu, nes mažos smulkmenos ne mažiau svarbios kuriant stilingą interjerą.

Paslėpkite smulkius virtuvės prietaisus. Tai nieko nekainuojantis triukas! Stilingoje virtuvėje tikrai neturėtų būti netvarkos, todėl visus skrudintuvus, maišytuvus ar kavos puodelius paslėpkite spintelėse ir ištraukite tik tuomet, kai jie bus reikalingi.

Šiek tiek kūrybiškumo gali pakeisti jūsų virtuvę neatpažįstamai

Kategorija: Interjeras ir jų detalės | Įdėjo: Admin (17.12.2014) Šaltinis: Alfa.lt,
Peržiūrų: 2806 | Paieškos žymos: virtuvė, virtuvės interjeras | Reitingas: 1.0/1

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх