Pagrindinis » Straipsniai » Baldai

Užsakomieji baldai. Naudingi patarimai

Užsakomieji baldai. Naudingi patarimai

Pastaruoju metu ryškėja tendencija pirkti užsakomuosius baldus. Tai kiekvienam suteikia galimybę interjere turėti baldą, atitinkantį dizaino ir funkcionalumo reikalavimus. Galima sakyti ir taip, kad laikui bėgant, vartotojai suvokė, kaip galima savo būstą paversti jaukiais namais, kuriuose kiekvienas baldas ilgai tarnaus ir puoš interjerą. Visą tai įgyvendinama kartu su UAB „Sostinės baldai“ komanda.

Konsultuojami UAB „Sostinės baldai“ vadovės, atrinkome keletą naudingų patarimų vartotojui:

Pigu ar kokybiška?

Perkamo serijinio baldo kokybė dažniausiai apsiriboja estetiniu vaizdu. Naudojamos medžiagos, stalčių bei durelių mechanizmai dažniausiai nėra kokybiški. Juk reikia piginti serijinio baldo savikainą tad, kad jis taptų įperkamas plačiam vartotojų ratui, tiesa? Vartotojai, pirkę baldus iš parduotuvių ir baldų centrų žino, kokie yra tokio baldo pliusai ir kokie jo minusai.

Vienintėlis pliusas – įdomesni elementai, stiklo, apšvietimo inkrustacijos... Kitaip tariant, viskas, kas susiję su baldo išore. Minusai – baldo dydis (iš anksto numatytas gamintojo) bei pigesnės vidinės baldo dalys. Dėl šių priežasčių, tokių baldų tarnavimo laikas sutrumpėja perpus.

Gaminamo pagal užsakymą baldo kokybė – plati sąvoka. Pagrindiniais kriterijais tampa iš anksto numatytas funkcionalumas, kokybiškos medžiagos, darbas, suderintas dizainas ir tarnavimo laikas. Dažnai prie viso to sunku priderinti dar ir asmeninį grožio suvokimą. Pagrindinis dalykas, kurį reikėtų žinoti – tai pigūs baldai negali būti kokybiški. Ką paaukoti dėl mažesnės kainos – projekto kokybę, surinkimo kokybę ar medžiagų kokybę? Geriau tokios dilemos net nespręsti, juk galutinis rezultatas gali stipriai Jus nuvilti...

Taupymas – geras dalykas tada, kai tiesiogiai susijęs su gamyba ir naudojimo paskirtimi. Pavyzdžiui, uždaroje drabužinėje ar pagalbinėse patalpose, kur sandėliuojami mažiau reikalingi daiktai, neverta gaminti baldų  iš brangių ar prabangių medžiagų. Tačiau investicija į virtuvės, svetainės ar prieškambario  baldus atsipirks su kaupu: grožėsitės žiūrėdami bei džiaugsitės ilgai naudodamiesi.

Garantija

Įprastai baldams suteikiama garantija yra iki dvejų metų. UAB „Sostinės baldai“ gaminiams suteikia trejų metų garantiją. Pagrindiniai gendantys elementai:  lankstai, įvairūs pakėlimo mechanizmai bei stalčių mechanizmai. Neretai pasitaiko ir tokie atvejai, kai atsiklijuoja ar nuskyla briaunos, aptrupa plokštės ir panašios problemos... O juk gerai žinomų gamintojų furnitūra yra viena iš  sudedamųjų dalių, ir ši dalis gali sudaryti net pusę baldo kainos. Turbūt supratote – patikima kokybė jaučiama baldo kainoje.

Baldų projektavimas ir gamyba

Prieš priimant sprendimą dėl vieno ar kito baldo užsakymo, dažnai prašoma suprojektuoti baldą vienoje įmonėje, o tada projektas duodamas paskaičiuoti kitai. Deja, tai dažnai nepasiteisina: individualių baldų gamintojų kainos rinkoje yra nusistovėjusios ir skiriasi vos 10-15 proc.

Be abejo, visada atsiranda nedidelės įmonės ar pavieniai asmenys (patentininkai), siūlantys “tą patį rezultatą už mažesnę kainą”. Tiesa ta, kad iš tikrųjų šioje srityje stebuklų nebūna. Galima gauti visiškai kitą produktą nei tikėjotės. Sutaupyta bus visur - baldinė plokštė, tvirtinimo detalės, mechanizmai, kuo ekonomiškesne bus padaryta ir baldo konstrukcija, briaunos bus sudėtos tik iš išorinės dalies minimaliai, o visos nugarinės dalys, kurios remiasi į sieną, bus tik “plika” plokštė. Suprantama, tai nėra gerai. Norint iš tikrųjų gauti kokybišką gaminį, tereikia sumokėti vos šiek tiek daugiau.

Mažiau nei 1000 Lt?

Dažnai baldų kainos skelbiamos ilginiais metrais. Girdėdami virtuvės baldų ilginio metro kainą mažesnę nei 1000 litų, nesižavėkite – kalbama apie pačią pigiausią plokštę, žemiausios kokybės stalviršį, popieriumi užklijuotas briaunas ir pigiausią furnitūrą.

Įprastinė ilginio metro kaina virtuvėje, priklausomai nuo pasirinktų medžiagų bei furnitūros, svyruoja nuo vieno iki penkių-šešių tūkstančių litų.

Todėl tikrai svarbu ir patartina baldus užsakinėti žinomose, vardą rinkoje užsitarnavusiose įmonėse.

Daugiau patikimos informacijos apie užsakomuosius baldus rasite:

www.baldugama.lt
www.sostinesbaldai.lt

Tel. 8-5 2388810
8 (677) 22335, 8 (699) 89669, 8(673) 99616

El. paštu:

bg@baldugama.lt
salonas@baldugama.lt

inesa@baldugama.lt

Užsakomieji baldai. Naudingi patarimai

Kategorija: Baldai | Įdėjo: Admin (21.06.2014) E-paštas Tinklalapis Kalvarijų g. 168 (priešais "Baldų rojų", buv. "Šatrija"), salonas@baldugama.lt
Peržiūrų: 2955 | Paieškos žymos: Sostinės baldai, užsakomieji baldai, baldų gamyba | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх