Pagrindinis » Straipsniai » Baldai

Nestandartiniai baldai – standartinis pasirinkimas

Nestandartiniai baldai – standartinis pasirinkimas

Įsirengiant namus vis daugiau dėmesio skiriama baldams. Teisingai, juk tai vienas pagrindinių elementų būste, darantis įtaką komfortui, nuotaikai, kuriantis namų dvasią bei charakterį. Baldai iš parduotuvių siūlomo pasirinkimo, aišku, variantas realus, tačiau ne visada yra lengva rasti tinkamos spalvos baldus, tinkamos formos ir matmenų, be to, didžioji dauguma rinkos dalyvių, dėl kainų konkurencijos kokybe tikrai „neblizga“. Tiesa, itališkų, čekiškų ar skandinaviškų baldų specializuotos parduotuvės tikrai pasiūlys kažką nekasdieniško ir kokybiško, tačiau kokia kaina? Išsirinkę patikusį virtuvės komplektą nesukite galvos dėl reikalingų svetainės ar drabužinės komplektų. Išvenkite galvos skausmo ir kreipkitės į nestandartinių baldų gamintojus.

Susidūrę su būsto statybos ar renovacijos procesu, žmonės dažnai pasimeta darbų gausoje ir baldus bei interjerą palieka paskutiniajam etapui. Nestandartiniai baldai nėra tiesiog „pastatyta spintelė“, tai gyva ir funkcionali būsto dalis, tad išmintingiausia baldų planavimą pradėti dar net nepradėjus dalinės apdailos. Taip nesunkiai galima perkelti ar patraukti elektros, santechnikos įvadus, numatyti apšvietimo išdėstymą ar pastatyti pertvarą. Labai dažnas pavyzdys: klientas, norėdamas vientiso virtuvės stalviršio ir palangės, naują, jau sumontuotą, turi paprasčiausiai pašalinti ir išmesti. Tai jau pinigai į balą, tiesa?

Aišku, darbų norisi kuo mažiau, tad dažnas dabar samdo interjero dizainerį, parenkantį visas namų detales nuo A iki Z. Neginčijamai – tai tikai labai geras sprendimas, tačiau ar įsivaizduojate, kiek kainuoja? O ką daryti, jei biudžetas ribotas ir dizainerio paslaugoms negalite skirt papildomų kaštų?

Atsakymas vienas - kreipkitės tiesiai į „Dendrus“ – nestandartinių baldų gamybos profesionalą. Na, šviestuvų, užuolaidų ar grindų spalvos „Dendrus“ Jums neišrinks, tačiau dirbantys projektuotojai ir dizaineriai, įvertinę patalpas ir konsultuodamiesi su klientu, paruoš tinkamiausių ir ergonomiškų baldų projektus.

Kiek vėliau, kompiuterio ekrane galėsite matyti, kaip baldas atrodys, keisti jo medžiagas, mechanizmus, stebėti, kaip nuo komplektacijos kinta ir kaina. Jau suderintas projektas galės tapti atspirties tašku numatant apšvietimo ir įvadų vietas. „Mes pasirūpinsime nuo idėjos iki sumontuotų baldų, jei pageidausite, net ir buitine technika rūpintis Jums neteks“ – žada „Dendrus“ atstovas Kęstutis. Tai veikiausiai pats lanksčiausias būdas, leidžiantis gauti tiksliai to, ko norite už lietuvišką kainą:

  • Kokybę, kurią rasite tik aukščiausio lygio prabangių baldų parduotuvėse.
  • Unikalų dizainą, kuris geriausiai atspindės Jūsų charakterį.
  • Patogumą, kur kiekvienas sprendimas pritaikytas būtent Jūsų įpročiams ir poreikiams.
  • Kainą, kurią pasistengsime priderinti prie Jūsų numatyto biudžeto.

Daugiau informacijos:

Dendrus, UAB
Tvirtovės al. 88, Kaunas LT-50185
+37067974211
 

Nestandartiniai baldai – standartinis pasirinkimas

Kategorija: Baldai | Įdėjo: Admin (11.05.2014) E-paštas Tinklalapis , info@dendrus.lt
Peržiūrų: 3233 | Paieškos žymos: Nestandartiniai baldai, baldai, baldų gamyba | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх