Pagrindinis » Straipsniai » Interjeras ir jų detalės

Baltos spalvos baldai – mados šauksmas ar būtinybė?

Baltos spalvos baldai – mados šauksmas ar būtinybė?

Baltos spalvos baldai be jokios abejonės atrodo stilingai bei puikiai dera prie bet kokio interjero. Baltą spalvą lengva derinti su įvairiais atspalviais, todėl ši spalva yra bene populiariausia šiuolaikiškų baldų segmente. Pamėginkime pažvelgti nuodugniau, kuo įpatinga balta spalva ir kodėl verta rinktis šios spalvos baldus, kuriant šiuolaikišką ir žaismingą interjerą.

Žinoma, kuriant bet kokį interjerą nereikėtų galvoti, kad tam tikras baldo ar aksesuaro atspalvis atliks visą darbą už Jus ir sukurs harmoningą bei jaukią aplinką. Renkantis baltos spalvos baldus reikia iš anksto numatyti sienų, lubų, grindų bei kitų interjerų detalių atspalvius, raštus bei faktūras. Pagrindinis baltos spalvos baldų derinimo principas yra baltos spalvos derinimas su kitais atspalviais arba drastiškas kontrastas.

Baltos spalvos derinimas su švelniomis, pastelinėmis spalvomis, pavyzdžiui šviesiai žalia, sukuria ramią ir jaukią provanso stiliaus aplinką. Baltos spalvos baldai ypač populiarūs kuriant moderno bei futuristinio stiliaus interjerus.

Futuristinis interjeras – tai dažniausiai minimalistinis, neutralių spalvų interjeras su savito dizaino baldais bei metalo ir stiklo dekoru. Bet kokiu atveju, siekiant panaudoti baltos spalvos baldus kaip interjero akcentą, svarbu suderinti atspalvius, kad visuma būtų harmoninga.

Jei tradiciniame interjere atspalviai yra derinami tonų atžvilgiu, tai kontrastingame interjere spalvų panaudojimo galimybės yra praktiškai neribojamos. Futuristiniame interjere baltos spalvos baldai puikiai atrodo tiek baltos, juodos spalvos interjere, tiek ekstremaliame, raudonos ar ryškiai oranžinės spalvos interjere.

Siekiant sukurti kontrastingą interjerą, balti baldai dažniausiai pasirenkami kaip interjero pagrindinis akcentas bei derinami su tamsių bei sodrių atspalvių sienomis bei grindimis. Tamsus interjeras sukuria intymią, paslaptinga aplinką, taip išryškindamas baltos spalvos baldų linijas.

Šiuolaikiškų baldų tikslas – pateikti tradicinius baldus naujai, drastiškai keičiant jų formas, išplečiant panaudojimo galimybes bei padedančius perteikti tam tikrą charakterį ir individualumą.

Daugelis baiminasi, jog baltos spalvos baldu bus sunku prižiūrėti, tačiau tai nereiškia, kad baltos spalvos baldai mažiau atsparūs dėmėms, tiesiog jos labiau pastebimos, nei ant kito atspalvio baldų. Parinkus tinkamas valymo priemones, baltos spalvos baldų priežiūra taps lygiai tokia pati, kaip bet kokios kitos spalvos baldų. Idealiausia sėdimų baltos spalvos baldų medžiaga – natūrali oda. Oda yra patvariausia ir labiausiai vertinama medžiaga baldų pramonėje dėl ilgaamžiškumo bei ganėtinai nesudėtingos priežiūros.

Nesvarbu, kokie Jūsų interjero kūrimo užmojai, svarbu baldų tarpusavio dermė bei pagrįsti spalviniai sprendimai. Nebijokite baltos spalvos, nes tinkamai prižiūrėdami baldus neturėsite jokių rūpesčių. Baltos spalvos baldai vis labiau skinasi kelią į daugelį namų bei viešų erdvių, nes būtent ši spalva simbolizuoja individualumą bei šiuolaikiškumą.

Pasirinkę baltos spalvos baldus ne tik maloniai nustebinsite svečius, bet paliksite gerą įspudį apie save.

Baltos spalvos baldai – mados šauksmas ar būtinybė?

Kategorija: Interjeras ir jų detalės | Įdėjo: Admin (17.09.2014) Šaltinis: Lova.lt,
Peržiūrų: 3386 | Paieškos žymos: Namų projektai, išorės ir vidaus interjeras, pamatai, namo šildymas, statybos ir interjero paroda | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх