Pagrindinis » Straipsniai » Interjeras ir jų detalės

Kitais metais madingi namai nusidažys vyno raudoniu

Kitais metais madingi namai nusidažys vyno raudoniu

Žinoma, svarbiausia, kad namai patiktų juose gyvenantiems, o visos tos interjerų mados – ne taip jau ir būtina, tačiau ateinantys Ožkos metai ragina puoštis mėlynai ir žaliai, o naujausių interjero tendencijų bei spalvų diktatoriai primygtinai siūlo grįžti į 5-ąjį bei 9-ąjį dešimtmečius.

Vyno raudonumo spalva

Drąsaus ir energingo retro stiliaus mada sugrįžta su žavia ekstravagancija. Plati spalvų paletė padeda išlaisvinti fantaziją ir leidžia jas panaudoti ne tik kaip kambario akcentus baldams ar paveikslams, bet ir kaip pagrindinę spalvą sienoms ar langų uždengimams.

„Pastebime, kad populiarėja neįprasti raštų ir medžiagų deriniai, sena ir nauja, klasika ir modernumas: retro puikiai dera su moderniais langų drabužiais - įvairiomis širmomis, plisuotomis žaliuzėmis ar roletais,“ – sakė roletais ir žaliuzėmis prekiaujančios bendrovės rinkodaros vadybininkė Jurgita Kievišaitė.

Dar šių metų pradžioje buvo paskelbta madingiausia 2015-ųjų spalvą - „Marsala“. Tai sodraus, juodųjų serbentų prieskonį turinčio raudonojo vyno spalva.

„Ši spalva asocijuojasi su prabanga, skoniu, išlaikymu, šiluma. Ji yra truputį prislopinta, nelabai ryški, subtilesnė, “ – įžvalgomis dalijosi interjero dizaineris Rimantas Špokas. Pasak jo, svarbiausia, kaip ji atskleidžiama.

Šiek tiek retro prieskonio turinti spalva namų interjere gali tapti labai ryškiu akcentu neutraliame fone, taip pat puikiai derėti su kitomis retro stiliaus - geltona, oranžine ar jūros mėlynumo spalvomis, bei nepretenzingai įsilieti į tamsesnį interjerą.

Šiais metais į populiariausių spalvų paletę sugrįžta ir 9 dešimtmečio stiliaus koloritas.

Ieškantiems šviesių spalvų derinių, rekomenduojama interjere sukurti šiek tiek lengvumo ir žaismingumo su melsvos, žalsvos, rožinės (flamingo), oranžinės ar violetinės pasteliniais atspalviais.

Prisilietimas prie gamtos

Dar vienas šių metų akcentas – gamtos spalvos. Ne be priežasties žaliosios medinės Ožkos metus lydi žalios ir mėlynos spalvų deriniai, o patrauklia interjero detale išlieka medis.

Interjero dizainerė Silvija Samoškaitė- Liškauskienė prasitarė, jog ne tik interjere, bet ir apskritai gyvenime justi labai aiškus  žmogaus bėgimas į gamtą, todėl 2015 metais bus populiarios natūralios medžiagos - medis, akmuo, stiklas, bei tokios spalvos.

„Bus madingi įvairūs  žalios ir mėlynos atspalviai - pievos žalumos, alyvuogių, jūros mėlio, turkio, uolienos pilkumo, o derinant juos su medžiu, namus galima susikurti ypač jaukius,“ – sako dizainerė.

Interjere vis dar bus akcentuojamas medis - baldai, grindys, sienų panelės, medinės žaliuzės. Natūralus medis paprastai tinka bet kuriame interjere. Tai prabangos, solidumo, ir, svarbiausia, jaukumo detalė.

Skandinaviško oro gūsis

Dar prieš keletą metų išpopuliarėjęs vadinamasis skandinaviškas stilius ir toliau išlieka ant bangos. Skandinavija interjero idėjų semiasi iš gamtos. Atšiauri gamta ir neaprėpiamos erdvės paskatino skandinavus kurti šviesų ir erdvės pojūtį suteikiantį interjerą.

Sujungdami skandinaviškame interjere kuriamą švaros pojūtį ir žemiškų spalvų akcentus, namus paverčiame ramybės bei kūrybos oaze.

„Jei didesnis dėmesys skiriamas natūraliam dienos apšvietimui, tokiame interjere svarbūs ryškūs akcentai, įdomios spalvos, medžiagiškumas, derantis prie švelnaus skandinaviško stiliaus,“ – patarė dizaineris R.Špokas.

Išskirtiniais akcentais nesunkiai paversite gėlių vazonus, pagalvėles, indus, kėdes, kilimą ar langų uždangalus. Pavyzdžiui, ryškūs jūros mėlio ar vyno sodrumo roletai atitraukti nekris į akis, o užtraukti patalpoje sukurs išskirtinę atmosferą.

Kitais metais madingi namai nusidažys vyno raudoniu

Kategorija: Interjeras ir jų detalės | Įdėjo: Admin (01.01.2015) Tinklalapis lrytas.lt,
Peržiūrų: 3065 | Paieškos žymos: interjero skelbimai, tendencijos, Spalvos, interjeras | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх