Pagrindinis » Straipsniai » Nekilnojamas turtas

Garsi rusų aktorė butą Nidoje nusipirko vos po vieno savaitgalio

Garsi rusų aktorė butą Nidoje nusipirko vos po vieno savaitgalio

Ar galima butą, kainuojantį kelis šimtus tūkstančių litų, nusipirkti vos vieną kartą jį pamačius? Pasirodo, galima. Taip nutiko nusipelniusiai rusų aktorei Irinai Jegorovai – ji nemirktelėjusi nusipirko butą Nidoje.

Kai susirgo jos vyras, ji pardavė visą turtą Maskvoje ir persikėlė gyventi į Druskininkus. Ten – visos reikalingos procedūros vienoje vietoje. Antrus namus ji nusprendė įsigyti kitame gražiame Lietuvos kampelyje. Užteko vieno apsilankymo Nidoje, kad moteris apsispręstų pirkti ten butą.

Ją pakerėjo naujas būstas „Kopų vėtrungės“ kvartale, kurį portalo lrytas.lt skaitytojai išrinko patraukliausiu 2014 metų namu.

„Ji atvažiavo savaitgaliui, pabuvo čia tris dienas ir įsigijo butą pirmame aukšte su vaizdu į kopą“, – pasakojo „Inreal“ pardavimų vadovė Sigita Jokšienė.

Nori parduoti NT ar kitą turtą rusakalbiams? O gal pirkti prekes iš Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos ir t.t patalpink rusišką skelbimą objavlenija.net

Aktorė žinoma ir lietuviams. Ji kartu su legendiniu lietuvių aktoriumi Juozu Budraičiu filmavosi juostoje „Baltosios rasos“. Visai neseniai abu aktoriai vėl nusifilmavo juostoje „Baltosios rasos. Sugrįžimas“.

Nuo 15 metų I.Jegorova iš Maskvos važinėdavo į Vilnių. Greitai pamilo Lietuvos sostinę. Antroji jos meilė – Druskininkai. Galiausiai po daugybės pasakojimų apie Nidą aktorė apsilankė ir šiame Lietuvos kurorte. Ją taip pakerėjo Neringos grožis, kad ji tą patį savaitgalį įsigijo butą „Kopų vėtrungėse“.

Naktį prieš sandėrį laistė šampanu

Ne tik aktorei buvo leista pernakvoti nusižiūrėtame bute. Ir viena gausi šeima panoro išbandyti būsto smagumus prieš mokėdama pinigus.

„Jie atvažiavo vienuoliktą valandą vakare. Kai ryte nuėjau paklausti, ar patiko, pamačiau, kiek mažai tereikia žmonių laimei. Bute buvo du čiužiniai, virdulys, dvi kėdės ir šampanas terasoje. Tą naktį, matyt, jie galutinai priėmė sprendimą. Pora nusipirko tą butą“, – pasakojo pardavimų vadovė.

Ji įsitikinusi, kad nakvoti ir pabusti patraukliausiame name – didelis malonumas. Jokio mašinų triukšmo, kartais gieda kaimynų gaidys, suloja šunys, o kartais ir stirna po langais sušmėžuoja – tokie rytai šiaurinėje Nidos dalyje.

Dar vienas „Kopų vėtrungės“ gyventojas – intelektualas iš Kaliningrado. „Tu gi turi 50 metrų nuo jūros vilą Kaliningrade“, – jam perkant butą Nidoje priminė žmona. „O aš noriu dar ir šito“, – žmoną nuginklavo vyras ir nusipirko 31 kv. metrų butą.  Po trijų mėnesių įsigijo trečdaliu didesnį antrame aukšte ir butus sujungė.

Beje, šis vyras gimė Kaune, nekalba, bet supranta lietuviškai. Lietuva jam sukelia sentimentus.

Antram butui ėmė paskolą

Ne tik turtingi kaimynai įperka butus Nidoje. Tarp patraukliausio 2014-ųjų namo gyventojų – ir jaunos lietuvių šeimos.

Nuo kovo mėnesio kone kiekvieną savaitgalį naujame bute praleidžia kauniečiai 29-erių Jonas ir 28-erių Milda. Neseniai pora susilaukė pirmagimio Jurgio, jį vežasi kartu.

Vadybininkas Jonas dirba Vilniuje, trijulė gyvena Kaune, o ilsėtis važiuoja į pajūrį.

Mildos tėvai 15 metų turi butą Nidoje, čia poilsiauja. „Esu pratusi važinėti į Nidą. Ir vyrą pripratinau. Būti bute keturiese nelabai patikdavo, todėl kai tik išgalėjome, nusipirkome šį butą ir iki šiol negalime atsidžiaugti“, – pasakojo jauna motina.

Kauniečiai antrą butą įsigijo pasiėmę paskolą. Pripažįsta – iš pradžių buvo nedrąsu skolintis, bet vėliau džiaugsmas nustelbė nerimą. „Kiti važiuoja į „Akropolį“ ar į „Megą“ ilsėtis, o mes – į Nidą“, – šypsojosi moteris.

„Man patinka, kad namai yra nuošalioje vietoje. Šalia miškas“, – sakė Milda.

Jai patiko ir kaip suplanuotas butas, statybų kokybė, kad butas šviesus, žiemą jame šilta. O šildymą galima įjungti ir išjungti nuotoliniu būdu.

Dar vienas pliusas – buto kaina. „Ieškodami būsto apėjome ne vieną butą. Nidos centre visi prašo tiek, kiek už naują, o ten dar viską remontuoti reikėtų. Nidoje daryti remontą – didelis vargas“, – pasakojo Jonas.

Naujame bute šeima pati rinkosi sienų spalvą, kur išvedžioti elektrą. Jie džiaugėsi, kad nereikėjo važinėti iš Kauno kontroliuoti statybininkų, ieškoti baldininkų ar kitų meistrų butui įrengti.

Nauji namai – vietoj senų garažų

Būstus „Kopų vėtrungėse“ žmonės daugiausia perka poilsiui. Tai prabangos prekė. Ją dažniausiai nusižiūri, išsirenka ir sutartį pasirašinėja moterys.

Daug pirkėjų klausia, ar žmonės butus perka sau, ar ketina vasarą juos nuomoti kitiems poilsiautojams. „Didžioji dalis įsigijo butus sau ir šeimai. Čia kaimynai nesikeis kas savaitę“, – tikino pardavimų vadovė.

Kvartale – trys namai. Pirmasis „Vakaris“ jau visiškai apgyvendintas. Jo langai – į vakarinį dangų, kopas ir pušis. „Šitoje pusėje jokios statybos nebegali vykti, tad šito vaizdo niekas neužstos“, – sakė S.Jokšienė.

Greta „Vakario“ – „Pietys“. Jo langai į pietus. Šie du pastatai iškilo vietoj senų garažų. Naujausias, dar tik statomas namas pavadintas „Ryčio“ vardu.

S.Jokšienė įsitikinusi, kad per artimiausius 15 metų ir kiti greta stūksantys seni pastatai pavirs patraukliais gyvenamaisiais namais.

Dideli langai ir kompaktiški miegamieji

Kai kuriuose „Kopų vėtrungės“ butuose įrengti sandėliukai dviračiams, šašlykinėms, anglims ar žiemos rogėms.

Miegamiesiems suplanuota mažiau erdvės nei įprasta. Miegamasis antrame būste nėra toks svarbus kaip pirmuosiuose namuose. Kai kuriuose butuose suplanuota siaura kišenė, kurioje telpa vien lova.

Kai savininkai nusiperka dar nebaigtą statyti būstą, jie keičia suplanavimą, patys kuria buto erdves. Du tokie butai pagal šeimininkų norus dabar įrengiami „Ryčio“ pastate.

Keli butai „Pietyje“ parduodami su visais baldais ir įranga. „Viena moteris įtikino vyrą, kad verčiau mokėti brangiau, bet iš karto turėti būstą, negu nusipirkti ir vargti ieškant baldų“, – pasakojo S.Jokšienė.

Butuose daug langų, per kuriuos matyti Nidos grožis – pušys, smėlis, vakaris dangus. Per „Ryčio“ langus matyti tarp pušų įrengta medinė žaidimo aikštelė vaikams.

Nori parduoti NT ar kitą turtą rusakalbiams? O gal pirkti prekes iš Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos ir t.t patalpink rusišką skelbimą objavlenija.net

Garsi rusų aktorė butą Nidoje nusipirko vos po vieno savaitgalio

Kategorija: Nekilnojamas turtas | Įdėjo: Admin (02.01.2015) Tinklalapis Sigita Purytė,
Peržiūrų: 2799 | Paieškos žymos: būstas, butai, patraukliausias namas, Kopų vėtrungės, Nida | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх