Pagrindinis » Straipsniai » Nekilnojamas turtas

Jonavoje parduodami namai – niekam neįdomūs

Jonavoje parduodami namai – niekam neįdomūs

Norite įsigyti namą Jonavoje? Pasirinkimas – nedidelis. Nors parduodama namažai namų Jonavos rajone, tačiau pačiame mieste išsirinkti namą nėra paprasta – jų parduodami vos keli. Be to, jei jūsų nevilioja būstas Juodmenos mikrorajone, tuomet pasirinkimo galimybės dar labiau sumažėja.

Peržvelgus nekilnojamojo turto pardavimų portalus aiškėja, kad įsigyti namą Jonavos centre arba greta jo yra kone neįmanoma.

Beveik nėra parduodamų namų miesto apatinėje dalyje, taip pat Vasario 16-osios gatvėje ar ramioje Gėlių gatvėje – namai čia yra deficitas.

Vienas iš variantų ieškantiems namo netoli miesto centro – kietu kuru kūrenamas medinis namas Birutės gatvėje. Apie jo pardavimą paskelbta vos prieš kelias dienas. Nors namui reikalingas remontas, tačiau, atsižvelgdamas į patrauklią vietą, pardavėjas būstą įvertinęs daugiau nei 200 tūkst. litų.

Pirkėjams siūloma įsigyti namą Turgaus gatvėje, taip pat patrauklioje vietoje. Jo kaina – daugiau nei 200 tūkst. litų. Tačiau mūrinis 1957 metų statybos namas kol kas nėra parduotas. Dar vienas parduodamas namas – Vilniaus gatvėje. Už jį prašoma daugiau nei 250 tūkst. litų.

Parduodamas namas ir Kauno gatvės gale. Už mūrinį 125 kvadratinių metrų namą su mansarda pardavėjas nori 194 tūkst. litų.

Nuo pernai metų parduodamas ir namas Sodų gatvės gale, netoli laiptų į Rimkus. Kartu su namu pirkėjas gaus ne tik prie namo esantį žemės sklypą, bet ir seną prekybinį kioską.

Pasak pardavėjo, už šį namą jis norėtų gauti 80 tūkst. litų. Nors pats namas – senas ir statytas dar 1900 metais, tačiau labiausiai verta mokėti už patį sklypą, esantį visai greta Joninių slėnio ir netoli miesto centro.

“Tai – mano močiutės namas. Jį reikia griauti, nes jau senas. Tačiau aplinkui dar yra ir daugiau nei 13 arų žemės. Namo labai parduoti neskubu, todėl ir kainos ženkliai nesiruošiu nuleisti – gal tūkstantį kitą”, - jonavozinios.lt sakė namo pardavėjas.

Brangiausi namai - Juodmenoje

Kol kas brangiausias Jonavoje parduodamas namas, apie kurį skelbiama pardavimų svetainėse – Juodmenoje, Lietuvių gatvėje. Jo kaina – 630 tūkst. litų. Skelbiama, kad daugiau nei 270 kvadratinių metro ploto name yra viskas, ko reikia patogiam gyvenimui. Šešių kambarių name įrengti trys miegamieji svečiams, pagrindiniame miegamajame įrengta drabužinė, o rūsyje – poilisio zona su biliardo stalu. Taip pat yra du garažai, erdvus sklypas su vaismedžiais.

Pasak Vido Radvilavičiaus, nekilnojamojo turto agentūros „Jonvalda” direktoriaus, brangiausias Jonavoje parduodamas namas savo pirkėjo laukia jau ilgai.

„Šiuo namu žmonės nelabai domisi. Jei kalbėti apie Jonavą, pirkėjai dažniau perka sklypus ir patys statosi namus. Dabar labiau vertinami mažesni namai, o ne tokie dideli, kaip šis. Jo kaina tokia todėl, kad yra du sklypai, viskas daryta iš gerų ir kokybiškų medžiagų”, - sakė V.Radvilavičius.

Tuo tarpu tame pačiame Juodmenos mikrorajone savo šeimininko laukia panašaus dydžio namas, tačiau – gerokai pigesnis. 288 kvadratinių metrų 2010 metų statybos namas paraduodamas už 340 tūkst. litų.

Name – dvylika kambarių.

Gerokai didesnis pasirinkimas namų, esančių už miesto. Brangiausi namai – Šveicarijos seniūnijoje, taip pat Išorų gyvenvietėje. Už tvarkingą naujos statybos namą čia prašoma maždaug nuo 300 tūkst. iki pusės milijono litų.

Tuo tarpu vienas Žeimių seniūnijoje parduodamas namas – išskirtinis, mat jame yra net 12 kambarių. 300 kvadratinių metrų namo kaina – 280 tūkst. litų.

Skelbiama, jog name įrengtas net atskiras rūkymo kambarys, o namas yra Liepių kaime. Bendras šio sklypo plotas – net pusė hektaro.

“Mes turim kitą namą, ten visas ūkis, ten ir gyvenam, o šį nutarėm parduoti. Jis didelis – tinka tiek gausiai šeimai, taip pat galima pritaikyti komercinėms reikmėms”, - kalbėjo namo šeimininkai.

aruodas.lt, skelbiu.lt nuotr.

Jonavoje parduodami namai – niekam neįdomūs

Kategorija: Nekilnojamas turtas | Įdėjo: Admin (22.08.2014) Tinklalapis Jurgita Vilčinskienė, jonavoszinios.lt,
Peržiūrų: 4849 | Paieškos žymos: Jonava, Namas, Milijonas, nekilnojamojo būsto kainos | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх