Pagrindinis » Straipsniai » Statybos darbai

Statybos inspekcija. Gaišti laiko prie specialisto durų nebereikia

Statybos inspekcija. Gaišti laiko prie specialisto durų nebereikia

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija (VTPSI), modifikavusi dokumentų valdymo informacinę sistemą „Avilys“, sukūrė naują elektroninę paslaugą išorės vartotojams – išankstinę registraciją į konsultaciją. Kilus klausimų dėl statybą ir teritorijų planavimą reglamentuojančių teisės aktų nuostatų taikymo konkrečioje situacijoje ar dėl tam tikros procedūros atlikimo tvarkos, sudaryta galimybė užsiregistruoti į konsultaciją pas VTPSI teritorinio padalinio specialistą.

Kiekvienas gyventojas, prisijungęs prie interneto ir nurodęs adresą http://www.planuojustatyti.lt/consultations/, atvers registracijos puslapį. Pasirinkus VTPSI padalinį, nurodoma dominanti tema, pageidaujama apsilankymo data ir laikas pagal konkretaus specialisto (atsižvelgiant į jam priskirtą kompetenciją) priėmimo grafiką.

Kad konsultacija būtų kuo naudingesnė ir efektyvesnė, registruodamasis interesantas gali pateikti ir papildomos informacijos apie atvykimo priežastis, nurodyti klausimų keliančios situacijos aplinkybes ir pan. Užpildžius visus registravimosi anketos duomenis ir ją pateikus, belieka laukti konsultavimo laiko rezervacijos patvirtinimo nurodytu elektroniniu paštu. Pasikeitus aplinkybėms, VTPSI padalinio darbuotojas informuos interesantą apie pakeistą priėmimo laiką.

Naudodamiesi nauja per „Avilį“ teikiama elektronine paslauga, gyventojai turi galimybę be eilės patogiu laiku gauti reikalingą konsultaciją, o VTPSI padalinių vadovai, atsižvelgdami į priėmimo grafikus, gali atitinkamai perskirstyti užduotis darbuotojams, taupyti jų darbo laiką, išlaidas, skirtas ryšio priemonėms ir kt.

Išanalizavusi interesantų registravimosi procesą (kokiu laiku, koks skaičius, kokiais klausimais kreipiasi ir pan.) ir įvertinusi lankytojų aktyvumą, suteiktų konsultacijų temas, darbuotojų darbo krūvio pasiskirstymą ir kitą informaciją, VTPSI vadovybė galės priimti atitinkamus valdymo sprendimus, planuoti ir įgyvendinti geresnio prižiūrimų sričių reglamentavimo bei klientų aptarnavimo priemones, praneša Statybos inspekcija.

Statybos inspekcija. Gaišti laiko prie specialisto durų nebereikia

Kategorija: Statybos darbai | Įdėjo: Admin (10.12.2014) ,
Peržiūrų: 2422 | Paieškos žymos: dokumentai, Statybos inspekcija, statyba | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх