Pagrindinis » Straipsniai » Statybos darbai

Klaipėdos centre baigiamas statyti visiškai naujas namas

Klaipėdos centre baigiamas statyti visiškai naujas namas

Spalio mėnesį Klaipėdoje, pačiame miesto centre, bus baigtas statyti naujausias visuomeninės ir gyvenamosios paskirties namas „Neries būstas“.
„Neries būstas“. UAB „Elpekas“ nuotr.
 
„Pavadinimas šiam pasatui gimė labai lengvai, kadangi jo adresas yra S. Nėries g. 16B, tai ilgai nesvarstę jį pavadinome „Neries būstu“, - sakoTomas Pocevičius, projekto plėtotojos UAB „Elpekas“ direktorius.

Puošnus pastatas pelnytai pretenduoja tapti pagrindiniu šios gatvės akcentu. Projekto autorė architektė Giedrė Zakarackaitė-Gudaitienė sakė ieškojusi tokių sprendinių, kad kvartalo „naujokas“ nei aukštu, nei išore nekonkuruotų, o juo labiau neužgožtų istorinio palikimo, o įsilietų į bendrą architektūrinę senamiesčio erdvę. „Neries būstas“ pasitiks autobusu į Klaipėdą atvažiuojančius svečius, jis puikiai matyti ir pravažiuojantiesiems automobiliais Priestočio gatve.

„Klaipėdos centre naujos statybos beveik nevyksta. Todėl vien šiuo požiūriu šis namas yra ekskliuzyvinis. Be to, jis tikrai išskirtinės architektūros, jo statybai naudotos tik brangio medžiagos, o mansardinis aukštas turėtų patikti didelių erdvių ir aukštų lubų mėgėjams. „Neries būste“ rekomenduoju įsikurti ne tik verslininkams, kurie tikrai įvertins strategiškai palankią šio pastato vietą, bet ir kurtis jaunoms šeimoms. Mat čia gyvensiantiems klaipėdiečiams nereikės automobilio!“ – šio projekto pranašumus vardijo Tomas Pocevičius.

„Neries būsto“ gyventojai tikrai įvertins puikų susisiekimą su pajūriu bei pietine Klaipėdos dalimi, greta namo arba netoli nuo jo – autobusų ir traukinių stotys. Pėsčiomis galima nueiti iki Klaipėdos apskrities ligoninės, Klaipėdos universiteto fakultetų, vaikų darželių, mokyklų. Šalia keli prekybos centrai, netoliese – idealiai pasivaikščiojimams tinkantis Skulptūrų parkas, netrukus veiklą pradėsiantis didžiausias mieste sporto ir sveikatingumo centras su baseinu.

Statinio apdailai naudotos raudonos klinkerinės plytelės, šlaitinis stogas uždengtas molinėmis čerpėmis. Tačiau visus aukštus jungianti stiklinė vitrina primins, kad tai – XXI amžiaus statinys.

Atlikti istoriniai urbanistiniai tyrimai parodė, jog šioje vietoje, kažkada būta siaurojo geležinkelio, tačiau jokių pastatų anksčiau nebūta. Greta naujojo statinio glaudžiasi išlikusi Klaipėdos siaurojo geležinkelio stoties pastatų kompleksas, pastatytas dar XIX a. pradžioje. Jame dabar įrengtas itin prašmatnus restoranas.

Pirmame bei antrame šio namo aukštuose yra įrengtos komercinės paskirties patalpos, kurios gali būti parduodamos ir atskirai, ir kaip vienas plotas. Šiame name visos patalpos ir butai yra parduodami su daline apdaila. Pastate jau įrengta autonominė šildymo sistema, prijungta prie centrinės miesto patalpų šildymo sistemos. O tai užtikrins mažesnes patalpų eksploatacijos sąnaudas.

Trečiame bei ketvirtame pastato aukštuose parduodamos gyvenamosios paskirties patalpos. Kiekviename aukšte yra įrengta po du butus. Butai parduodami su daline apdaila bei įrengta autonomine šildymo sistema. 

Klaipėdos centre baigiamas statyti visiškai naujas namas

Kategorija: Statybos darbai | Įdėjo: Admin (15.09.2014) Tinklalapis ,
Peržiūrų: 2526 | Paieškos žymos: UAB „Elpekas“ Neries būstas, nauja statyba, Klaipėda | Reitingas: 0.0/0

Reklaminis plotas nemokamas. Čia gali būti užsakomieji straipsniai. Turite pasiūlymą, reklaminį straipsnį, pranešimą ar tiesiog norite reklamuoti savo produktą? Prisijunkite ir patalpinkite straipsnį patys. Taip paprasta dar nebuvo.

Dirbtinio intelekto SkelbimaiStatybos pasirinkimas:

Žymos
statyba skelbimai Aplinkotvarka šildymas statybos baldai statybinės medžiagos gamyba fasado apdaila vidaus apdaila būstas nekilnojamas turtas NT euras nekilnojamasis turtas stogai bustas interjeras dažai architektūra Namai butai remontas dazymas Nekilnojamas turas nekilnojamasis turtas (NT) pardavimas daugiabutis Namas stogas NT rinka namo projektas griovimo darbai KAMINAI garažas granulės nuoma Kaunas įregistravimas kadastriniai matavimai pastatas pirkimas butas drėgmė pamatai kasimas Vilnius būsto nuoma grindys-durys karkasiniai namai

statybinės technikos nuoma

tavoskelbimai.lt skelbimaistatybos.lt objavlenija.net

Naudojimosi taisyklės | Kontaktai/Pasiūlymai | KATEGORIJOS | REKLAMINIAI STRAIPSNIAI | Skaičiavimo programos
S8 7753191*77 | Visos teisės saugomos | © 2014 SKELBIMAISTATYBOS.lt - nemokami statybos skelbimai internete | Lankomumas: Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • SiteMAP
  • Наверх